Zummo Z40 Nature Adapt tray zorgt voor handige dubbele functionaliteit

Sinds kort is de Z40 Nature Adapt voorzien van de exclusieve Zummo Adapt tray. Dit geeft de sinaasappelpers een dubbele functionaliteit: de standaardmodus en de zelfbedieningsmodus. Dus twee in één als een standaard. Ontdek de voordelen van deze vernieuwing.

Eerst een uitleg over deze dubbele functionaliteit. In de standaardmodus perst de Z40 het aantal stuks fruit uit dat van tevoren is geprogrammeerd door de gebruiker, die de machine kan activeren via het display. Met de zelfbedieningsmodus treedt de machine in werking wanneer de gebruiker op de kraan duwt.

Voordelen Adapt tap tray

Afhankelijk van het moment en de behoefte kan de gebruiker zelf de ideale modus kiezen door simpelweg op een knopje te drukken. Het schoonmaken is eenvoudiger: de Adapt tray bestaat slechts uit twee delen en is gemakkelijk uit elkaar te halen en te reinigen (mag zelfs in de vaatwasser). Ook de gebruiksvriendelijkheid is beter dankzij de grotere doorstroming van de kraan: hierdoor kunnen flessen in kortere tijd gevuld worden.

Meer informatie

Wil je meer weten over ons uitgebreide assortiment Zummo Nature sinaasappelpersen? Neem dan contact met ons op via tel.nr. (030) 608 41 41. We helpen je graag om de juiste keuze te maken.

Logo Sanomat Logo Zummo Logo Panasonic Logo Vitamix Logo Winterhalter