Woertman Nederland op vakbeurzen

2018 begint met een volle beursagenda: we zijn aanwezig op de Horecava, HorecaEventTT, Horecabeurs Ameland, de Bakkersvak en de Best(e) Horecabeurs. Stuk voor stuk waardevolle vakbeurzen waar wij graag nieuwe én onze bestaande relaties treffen.

De Horecava vindt plaats in de Amsterdam RAI van maandag 8 t/m donderdag 11 januari. Een inspirerende vakbeurs voor horecaprofessionals in de foodservice industrie en hét trefpunt om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. U bent van harte welkom op onze stand 10.200, hal 10.

Van maandag 5 t/m woensdag 7 februari vindt de 11e editie van HorecaEvenTT plaats in Assen. Dé vakbeurs voor het noorden waar Woertman Nederland haar kwaliteitsapparatuur toont. Ook de Horecabeurs Ameland is in februari.

Op zondag 4 en maandag 5 maart staat de Bakkersvak op de agenda. Deze vernieuwde beurs, nu met segment IJs, vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem. Zowel team Woertman als team Valmar zijn op deze twee inspiratiedagen aanwezig.

Op dinsdag 27 maart is de Best(e) Horecabeurs in het Eventcentre Aquabest in Best. Een vernieuwde regionale horecabeurs (i.p.v. de Horecabeurs in Venray) in het zuiden van het land waar wij u graag ontmoeten.

Logo Sanomat Logo Zummo Logo Panasonic Logo Vitamix Logo Winterhalter