Tijdens de Horecava 2017 introduceert Woertman Nederland de Zummo Z22: een compacte en snelle sapcentrifuge in het assortiment van Zummo sinaasappelpersen.

Lees Meer »


Onlangs zijn wij voor onze bankzaken overgestapt van de Deutsche Bank naar de ABN AMRO bank.

Lees Meer »


Uw klanten laten genieten van smaakvolle verse smoothies, cocktails of iced drinks? Koop dan nu een Vitamix blender en ontvang gratis het Monin starterspakket. Deze actie loopt t/m 31 augustus 2015*.

Lees Meer »


Woertman Nederland BV is een familiebedrijf dat in april 1975 is begonnen met de verkoop van en service aan Sanomat slagroomautomaten, met destijds één werknemer. Tegenwoordig omvat ons assortiment een zestal kwaliteitsproducten en bestaat het team uit 20 ervaren en betrokken medewerkers.

Lees Meer »


Ook in 2015 is Woertman Nederland weer aanwezig op de Horecava te Amsterdam. De grootste professionele horeca-vakbeurs waar wij graag nieuwe én onze bestaande relaties ontmoeten. Kom langs en maak kennis met ons complete assortiment horeca-apparatuur en beleef onze speciale demonstraties: ervaar zelf de vele mogelijkheden van de high speed ovens van Atollspeed en de krachtige Vitamix blenders.

Lees Meer »


Onderhoud van uw apparatuur is heel belangrijk. Hierbij is het gebruik van veilige en effectieve schoonmaakmiddelen onmisbaar. Woertman Nederland heeft diverse schoonmaakmiddelen voor de professionele horeca apparatuur. Naast het bekende reingings- en desinfectiemiddel Raikdaal introduceert Woertman Nederland nu Resoluut!

Lees Meer »


Het einde van het jaar nadert en dat betekent voor ons dat wij onze magazijn gaan opruimen. Enkele artikelen gaan uit ons assortiment verdwijnen en daarom zijn deze modellen extra aantrekkelijk geprijsd.

Lees Meer »


In de reclame van Ziggo "haal meer uit je internet" is de Zummo Z14 zichtbaar in de sportschool.

Lees Meer »


De Vitamix XL is ook zeer geschikt om in de ijssalon te gebruiken om de basismix met ingrediënten te mengen voor ambachtelijk ijs. Bij een item van Hart van Nederland bij SBS over "De nieuwe ijstijd" wordt de Vitamixl XL gedemonstreerd bij ijssalon Wijs, ambachtelijk ijs & wafels te Gendt.

Lees Meer »


Wanneer je eenmaal het beste sap hebt geproefd, wil je geen gewoon sap meer proeven: Je wilt alleen nog maar het allerlekkerste. De nieuwe Nederlandstalige Zummo brochure maakt duidelijk waarom met de sinaasappelpersen van Zummo het lekkerste vers geperste sinaassappelsap wordt verkregen

Lees Meer »


Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste   
 

 

Sanomat slagroomautomaten

Zummo sinaasappelpersen

Vitamix blenders

Panasonic magnetronovens

Winterhalter vaatwasmachines